Over

Ria Slingerland-Blom I Na jaren als zorgmanager in diverse ziekenhuisorganisaties te hebben gewerkt heb ik tien jaar geleden de overstap gemaakt naar adviseur, project- en interim-management.

Al deze ervaringen combineer in nu met het adviseren van organisaties bij strategievorming, samenwerking- en verandervraagstukken, training en coaching. Hierin heb ik geleerd snel een organisatiedynamiek te doorgronden, breed te kijken en aan te sluiten op de werkelijke behoefte die aan vragen rondom een organisatieverandering ten grondslag liggen. Ik schakel snel tussen visie en praktische uitvoering en kan door mijn brede ervaring in de gezondheidszorg op vele vlakken van betekenis zijn.

Ik heb altijd al een bijzondere nieuwsgierigheid gehad naar het ‘waarom dingen zijn zoals ze zijn’ en wat er mogelijk is om het anders te doen. Ik ga graag op zoek naar mogelijkheden en alternatieven om het beste uit mezelf en anderen te halen. Ik wil weten hoe organisaties werken, hoe een bestuurder of manager daarin bijdraagt. Hoe je processen kunt optimaliseren om de beste zorg, of de beste dienst te leveren.

Vanuit mijn passie voor zorg combineer ik inhoudelijk advies met ervaring en betrokkenheid vanuit het veld. Ik zoek daarbij naar een positieve balans tussen mens en organisatie.

Ik ben energiek, dynamisch en sportief. Ik heb een passie voor triatlons en combineerde vroeger mijn werk en studie met het geven van sportlessen. Als moeder van drie staan de triatlons op een iets lager pitje, maar weet ik beweging altijd in te passen. Ik sport graag om te bespiegelen wat me bezighoudt, mijn hoofd weer leeg te maken en nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.

Om uitdagingen aan te gaan én doelen te bereiken. En niet voor niets een liefde voor triatlons… veelzijdigheid, het beheersen van verschillende onderdelen, kunnen schakelen tussen disciplines en mezelf inzetten in diverse situaties zijn daarin ook kenmerkend voor wie ik ben in mijn werk. Organisaties breng ik graag in beweging en we zorgen er samen voor dat we onder invloed van allerlei factoren toch in conditie kunnen blijven.

@